sant climent sescebes


>>
Inici
separacio

>>
El Municipi
separacio

>>
L'Ajuntament

   > Salutació de l'Alcalde
separacio
   > Corporació municipal
separacio
   > Serveis Municipals
separacio
   > Pressupost Municipalseparacio
   > Edictes
separacio

>>
Calendari de festes
separacio

>>
Punts d'interès
separacio

>> Artistes residents
separacio

>>
Entitats Locals
separacio

>>
Guia Comercial
separacio

>>
Imatges
separacio

>>
Com arribar
separacio

>>
Contacte
separacio

   
   Tràmits en linea
Com arribar
barra

Sant Climent Sescebes és troba situat a l’extrem nordoriental de la península ibèrica, a la província de Girona, just al centre de la comarca de l'Alt Empordà, en mig d’una cruïlla de camins: a 12 km de Figueres, la capital de la comarca, a 22 km de Llançà, a 25 km de Roses i a 21 km de la frontera francesa.

Dista 59 quilòmetres de Girona, 170 quilòmetres de Barcelona, i 54 quilòmetres de Perpinyà, la capital del Roselló, ja a l’estat francès.

Les comunicacions de Sant Climent són excel.lents:

Per carretera és només a 6 quilòmetres de la N-II la qual, paral.lelament a l’autopista configuren, l’eix viari Perpinyà-Figueres-Girona-Barcelona.

Des de Girona i Barcelona:
Autopista A-7, sortida (4) a Figueres, i seguir per la N-II en direcció França, fins passat Pont de Molins, des d’on, a mà dreta es troba l’encreuament cap a Sant Climent Sescebes. Abans d'arribar-hi es troba Vilarnadal i Masarac.

Des de França
Autopista A-7, (sortida 2) a La Jonquera, i seguir per la N-II en direcció Figueres fins al “Pont de Capmany” des d’on, a mà esquerra, es troba l’encreuament de la carretera que es dirigeix a Roses. Abans d'arribar-hi es troba Capmany.

Per ferrocarril, l’estació més propera és Figueres, ciutat en la que paren tots els trens de recorregut internacional i que molt aviat disposarà d’una estació intermodal en la que hi arribaran trens de la línia convencional i els trens de l’ample europeu, TGV.

Per aire, els seu aeroport de referència és el de Girona-Costa Brava, però no s’han d’oblidar l’aeroport internacional de Barcelona-El Prat, i també el de Perpinyà. Finalment cal considerar la proximitat (24 quilòmetres) de l’aerodrom d’Empúriabrava, que possibilita l’aterratge d’avionetes particulars.

Per arribar amb transport públic al poble, podeu consultar els horaris en el següent link: http://www.ampurdanbus.com
BLOC
 

AJUNTAMENT DE
SANT CLIMENT SESCEBES

C/ magre 21
17751 - St. Climent S

Tel. 972 56 30 07
Fax. 972 54 31 37
  Cercador d’administracions:

Ajuntament Totes les administracions
Impulsat per AOC
© Ajuntament de Sant Climent Sescebes 2011 - info@santcliment.cat